De ce noi

De ce să ne alegeți

Consult si plan de tratament
gratuit

Vei sti exact ce probleme ai si de ce interventii ai nevoie pentru a le rezolva. Inainte de toate discutam si propunem variantele de tratament care ti se potrivesc si alegem impreuna solutia pe care o vom urma. Totul va fi explicat pas cu pas, inclusiv din punct de vederea al numarului de sedinte necesare si al costurilor, astfel singura surpriza pe care o vei avea va fi cea placuta de la final din oglinda.

Comunicarea este cheia

Suntem de parere ca pentru un tratatament corect comunicarea este cheia. Consideram ca trebuie sa explicam “pe romaneste” si sa alocam timp inainte de efectuarea tratamentelor pentru a explica pacientului pas cu pas si pe intelesul lui ce interventii facem.

Medici bine pregatiti

Medicii clinicii Delta Smile sunt pregatiti sa intervina asupra oricarei afectiuni a cavitatii orale. Specializare pe fiecare ramura de tratament asigura un tratament optim pentru fiecare dinte in parte, indiferent de afectiune.

Aparatura si materiale

Dispunem de cea mai buna aparatura necesara realizarii celor mai bune tratamente.

Folosim doar materiale de top pentru a asigura calitatea actului medical, de aceea acestea sunt inlocuite ori de cate ori apar studii pentru materiale mai bune.

Suntem diferiti

De cand vei intra in clinica vei simti un vibe bun, pentru ca aici nu suntem doar colegi, ci si prieteni. Vei face parte de indata din familia noastra si vei simti ca ai venit nu doar pentru un tratament dentar, ci si pentru o discutie, muzica buna si atmosfera prietenoasa.

Siguranta ta

Context COVID

Ne-am pregatit bine din punctul asta de vedere pentru a preintampina infectarea cu virusul SARS COV-2 asa ca:

-De la intrarea in clinica vei rugat sa iti pui botosei de la aparatul automat

-Dezinfectam constant suprafetele din sala de asteptare

-In cabinete, dupa fiecare pacient se dezinfecteaza toate suprafetele, se pune lampa bactericida si virucida si fiecare instrument folosit va merge direct in camera de sterilizare

-Aerisim cabinetele dupa fiecare pacient

  • Fiecarui pacient i se va lua de la intrare temperatura, va completa un chestionar Covid si va fi trecut intr-un registru

Sterilizare

Fiecare instrument folosit parcurge un intreg circuit de sterilizare pentru a avea siguranta ca este complet steril in momentul folosirii.

Dupa ce un instrument a fost folosit se pune in solutie dezinfectanta timp de 24h, apoi este curatat automat in baie de ultrasunete si in final este verificat manual pentru a fi siguri ca este curat. Dupa aceea este ambalat in pungi de sterilizare, marcat cu data sterilizarii si introdus in autoclav unde sterilizarea propriu-zisa se face la 134 grade Celsius.

Fiecare intrument in parte este desigilat de fata cu pacientul.

Termenul de garantie pentru un instrument sterilizat sigilat este de 2 luni, dar dupa o luna resterilizam instrumentarul nefolosit.